Constanţa: Bărbat la spital după ce a fost împuşcat pe stradă

Un bărbat a ajuns la spital, în noaptea de miercuri spre joi, după ce a fost împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc de către mai multe persoane care l-au acuzat că fură flori, incidentul petrecându-se pe o stradă din cartierul constănţean "Kilometrul 4-5".

42 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Bărbat la spital după ce a fost împuşcat pe stradă

Constanţa: Bărbat la spital după ce a fost împuşcat pe stradă (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, miercuri noapte bărbatul, în vârstă de 40 de ani, mergea împreună cu soţia sa pe strada Progresului din cartierul "Kilometrul 4-5", iar la un moment dat au fost înconjuraţi de mai multe persoane, care i-au acuzat că ar fura flori din zonă.

Unul dintre aceştia a scos un pistol cu gloanţe de cauciuc şi a tras mai multe focuri spre cei doi, două cartuşe nimerindu-l pe bărbat în gamba dreaptă.
Acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost supus unor investigaţii de specialitate, medicii stabilind că rănile sale nu sunt grave şi că nu necesită internarea.

Poliţiştii Secţiei 5 Constanţa au deschis o anchetă pentru identificarea agresorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici