Video Constanţa: Cinci copii au fost răniţi după ce un microbuz şcolar a fost implicat într-un accident

Cinci copii au fost răniţi uşor, luni dimineaţă, după ce un microbuz şcolar a fost lovit de un autoturism într-o intersecţie din municipiul Constanţa, în urma accidentului fiind răniţi uşor şi şoferii celor două vehicule.

923 afișări

Accidentul rutier a avut loc la intersecţia străzilor Ştefan Mihăileanu şi Tudor Vladimirescu din Constanţa.

Şoferul microbuzului şcolar, un bărbat de 63 de ani, a condus vehiculul pe strada Tudor Vladimirescu şi, ajungând la intersecţia cu strada Ştefan Mihăileanu, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier "Oprire", a pătruns în intersecţie şi a fost lovit de un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 37 de ani. În microbuzul şcolar se aflau opt elevi, iar în urma impactului cinci dintre copii, dar şi şoferii celor două vehicule au suferit traumatisme minore.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe autospeciale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, iar cadrele medicale au acordat asistenţă răniţilor şi i-au transportat pe copii la spital pentru investigaţii suplimentare.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici