Constanţa: Cinci maşini au ars într-un incendiu (Video)

Cinci autoturisme, parcate pe marginea unui bulevard din municipiul Constanţa, au fost distruse, în noaptea de joi spre vineri, într-un incendiu despre care proprietarii acestora cred că a fost declanşat intenţionat.

79 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Cinci maşini au ars într-un incendiu (Video)

Cinci maşini au ars într-un incendiu în municipiul Constanţa (Imagine: Mediafax Foto)

Maşinile erau parcate în aceeaşi zonă, iar focul s-a propagat de la una la alta.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa, focul a fost observat vineri dimineaţă, în jurul orei 01.30, flăcările cuprinzând un Volkswagen Polo, maşina fiind distrusă în totalitate.

Combustibilul care s-a scurs din aceasta a aprins apoi, rând pe rând, o Dacia Papuc, un Fiat Panda, o Dacia 1410 şi un Ford Mondeo.

La faţa locului, s-au deplasat două autospeciale de pompieri cu apă şi spumă, care au reuşit lichidarea flăcărilor în aproximativ o oră de la intervenţie.

Focul a distrus în totalitate autoturismul Volkswagen Polo, celelalte patru maşiuni suferind avarii de până la 50 la sută. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Reprezentanţii ISU "Dobrogea" şi poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă, pentru a stabili cauzele producerii incendiului, dar pompierii nu exclud ipoteza ca focul să fi fost pus intenţionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici