Constanţa: Cinci răniţi după ce un microbuz a intrat într-un copac

Cinci persoane au ajuns la spital, luni dimineaţă, după ce microbuzul în care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea drumului, accidentul producându-se în apropierea localităţii Cernavodă din judeţul Constanţa.

11 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Cinci răniţi după ce un microbuz a intrat într-un copac

Constanţa: Cinci răniţi după ce un microbuz a intrat într-un copac (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, inspectorul Ciprian Sobaru, accidentul s-a petrecut luni dimineaţă, în jurul orei 06.30, pe DJ 391A, în apropierea localităţii Cernavodă.

Şoferul unui microbuz în care se aflau zece persoane nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic, cu ceaţă şi carosabil umed, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit în afara şoselei şi s-a izbit de un copac de pe marginea drumului, ricoşând apoi într-un alt pom.

În urma impactului, şoferul şi alte patru persoane au fost răniţi şi au fost duşi la spitale din Cernavodă, Medgidia şi Constanţa. Pentru scoaterea răniţilor din maşina distrusă a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa.

Inspectorul Ciprian Sobaru a precizat că cele cinci victime au răni uşoare, fiind în afara oricărui pericol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici