Constanţa: Doi marinari, spitalizaţi în urma unui incendiu izbucnit la bordul unei nave

Doi marinari aflaţi la bordul unei nave acostate în Portul Constanţa au ajuns la spital, în noaptea de miercuri spre joi, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon în urma unui incendiu izbucnit pe vas.

11 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Doi marinari, spitalizaţi în urma unui incendiu izbucnit la bordul unei nave

Constanţa: Doi marinari, spitalizaţi în urma unui incendiu izbucnit la bordul unei nave (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit directorului Căpităniei Zonale Constanţa, Alexandru Mezei, la bordul navei Retag, sub pavilion Moldova, acostată în dana 47 a Portului Constanţa, a izbucnit un incendiu, miercuri seară, în jurul orei 21.30.

Flăcările au izbucnit într-una din cabinele echipajului, de la câteva haine lăsate la uscat lângă un radiator. Marinarii au încercat să stingă singuri focul, dar doi dintre ei s-au intoxicat cu fum şi au fost transportaţi la spital, unde au rămas internaţi. Potrivit medicilor, starea lor este stabilă, fiind în afara pericolului.

Focul a fost stins de către pompierii din port, în câteva minute de la intervenţie, dar flăcările au distrus cabina în care a izbucnit incendiul, iar alte trei cabine au fost afectate.

La faţa locului s-au deplasat ofiţerii din cadrul serviciului cercetare al Căpităniei Constanţa, care au declanşat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici