Constanţa: Porturile au fost închise din cauza furtunii pe mare

Activitatea în porturile constănţene a fost oprită, sâmbătă dimineaţă, din cauza vântului puternic, care suflă cu viteze de peste 70 de kilometri la oră.

12 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Porturile au fost închise din cauza furtunii pe mare

Constanţa: Porturile au fost închise din cauza furtunii pe mare (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Căpităniei Constanţa, operaţiunile portuare au fost suspendate în jurul orei 06.30, în porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud - atât maritim, cât şi fluvial, deoarece vântul bate cu forţa şapte pe scara Beaufourt, cu viteze de până la 70 de kilometri la oră.

De asemenea, din acelaşi motiv a fost restricţionat şi traficul de barje de pe Canalul Dunăre-Marea Neagră, prin ecluza de la Agigea către portul Constanţa Sud - fluvial.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 09.30, au fost suspendate manevrele şi în Portul Midia, tot din cauza vântului foarte puternic.

 

Activitatea a fost reluată, după ce condiţiile meteorologice s-au îmbunătăţit.

Astfel, potrivit Căpităniei Zonale Constanţa, activitatea în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud - fluvial şi maritim şi Midia se desfăşura fără probleme la ora transmiterii acestei ştiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici