Constanţa: Şapte persoane suspectate de trafic de droguri, duse la audieri în urma unor percheziţii

Şapte persoane suspectate că făceau parte dintr-o grupare specializată în trafic de droguri au fost duse la audieri în urma unor percheziţii făcute, miercuri, de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Constanţa şi procurorii DIICOT.

205 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Şapte persoane suspectate de trafic de droguri, duse la audieri în urma unor percheziţii

Constanţa: Şapte persoane suspectate de trafic de droguri, duse la audieri în urma unor percheziţii (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate au făcut, miercuri, nouă percheziţii domiciliare în localităţile Constanţa, Ovidiu şi Valu lui Traian, fiind găsite şapte persoane suspectate de constituire a unui grup infracţional organizat, cultivarea şi punerea în vânzare a drogurilor de risc şi efectuarea de operaţiuni ilicite cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Membrii grupării sunt bănuiţi că, în perioada 2014-2015, au vândut, în municipiul Constanţa, droguri de risc şi substanţe susceptibile a avea proprietăţi psihoactive.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit o instalaţie pentru cultură de canabis, 30 de grame de marijuana, trei kilograme de substanţă vegetală susceptibilă a avea proprietăţi psihoactive şi 800 de grame de substanţă pulverulentă, susceptibilă a avea aceleaşi proprietăţi.

Cele şapte persoane suspectate în acest caz au fost duse, pentru audieri, la sediul DIICOT Constanţa.

La acţiunea de miercuri au participat, pe lângă poliţiştii BCCO, şi cei de la Poliţia Judeţeană Constanţa - Serviciul Criminalistic, precum şi jandarmi, suportul de specialitate fiind asigurat de Serviciul Român de Informaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici