Consulatul român din Castellon îşi deschide un portal Internet

Consulatul român din oraşul Castellon (Valencia, estul Spaniei) va deschide un portal Internet care va permite celor 95.000 de imigranţi români din regiune să efectueze demersuri administrative online, relatează publicaţia Si, Se Puede, în ediţia electronică.

1142 afișări
Imaginea articolului Consulatul român din Castellon îşi deschide un portal Internet

Consulatul român din Castellon îşi deschide un portal Internet (Imagine: www.sisepuede.es)

Potrivit sursei citate, românii din această comunitate vor putea găsi pe portal infomaţii actualizate despre ţara lor şi despre Spania.

Portalul permite şi realizarea de teleconferinţe, în special pentru persoanele din afara oraşului Castellon, care nu se pot deplasa până la sediul reprezentanţei diplomatice pentru diferite demersuri.

Această iniţiativă a fost adoptată în timpul reuniunii dintre consulul român la Castellon, Liviu Popa, şi reprezentanţii a 25 de asociaţii de imigranţi din această ţară.

În cadrul reuniunii, Popa a evaluat drept pozitivă prima lună de funcţionare a consulatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici