Controale ale poliţiştilor în 12 pieţe din Capitală

Poliţiştii de la investigarea fraudelor fac, marţi, controale în 12 pieţe şi centre comerciale din Bucureşti, în cadrul unei acţiuni care vizează combaterea evaziunii fiscale în ce priveşte comerţul cu peşte şi carne.

64 afișări
Imaginea articolului Controale ale poliţiştilor în 12 pieţe din Capitală

Controale ale poliţiştilor în 12 pieţe din Capitală (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din Poliţie, controalele sunt făcute în pieţele Amzei, 1 Mai, Obor, Berceni, Progresului, Sălăjan şi Traian, precum şi în centrele comerciale Niky Scorpion, Antrefrig, Continent Marin şi Prosper.

Verificările vizează descoperirea eventualelor ilegalităţi comise cu ocazia importurilor de marfă şi vânzării produselor în pieţele din Bucureşti.

La acţiune participă 48 poliţişti de la investigarea fraudelor şi 12 specialişti de la Autoritatea Naţională Sanitară Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici