Copilul de 8 ani, ars cu benzină, a fost intubat şi dus la un spital din Bucureşti

Copilul de 8 ani, care s-a jucat cu benzină şi flacără, în comuna Leşu, judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost intubat şi dus cu un elicopter SMURD la un spital de arşi din Capitală.

282 afișări
Imaginea articolului Copilul de 8 ani, ars cu benzină, a fost intubat şi dus la un spital din Bucureşti

Copilul din Bistriţa-Năsăud, ars cu benzină, a fost intubat şi dus la un spital din Bucureşti

Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, copilul are arsuri de gradele II şi III pe 57% din suprafaţa corpului.

„Echipajul de terapie intensivă mobilă a stabilizat copilul. A fost necesară intubarea acestuia. Prezenta arsuri de gradul II şi III pe circa 57 % din suprafaţă corporală. Este predat elicopterului SMURD care îl va transporta la o clinică de specialitate (spital de arşi) din Bucureşti”, au transmis reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud.

Un copil de 8 ani, din comuna Leşu, judeţul Bistriţa-Năsăud, este în stare gravă, are arsuri de jumătate din corp, după ce, miercuri, s-a jucat cu benzină şi flacără şi şi-a dat foc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
copil,
ars,
benzină

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici