Costel Căşuneanu nu are voie să plece din Bacău timp de 30 de zile

Omul de afaceri Costel Căşuneanu, căruia procurorii DNA i-au prezentat, luni, acuzaţiile în dosarul în care mai sunt cercetaţi senatorul Cătălin Voicu şi judecătorul Florin Costiniu, nu are voie să părăsească localitatea Bacău, timp de 30 de zile.

25 afișări
Imaginea articolului Costel Căşuneanu nu are voie să plece din Bacău timp de 30 de zile

Costel Căşuneanu nu are voie să plece din Bacău timp de 30 de zile

Surse judiciare au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că omul de afaceri Costel Căşuneanu a fost pus sub învinuire pentru cumpărare de influenţă. De asemenea, procurorii DNA i-au interzis să părăsească localitatea Bacău, timp de 30 de zile.

Astfel, Căşuneanu este acuzat că i-ar fi cerut senatorului PSD Cătălin Voicu să intervină la preşedintele Secţiei civile a instanţei supreme, Florin Costiniu, pentru ca, acesta, la rândul său, să intervină favorabil pentru omul de afaceri la colegi de la Secţia de contencios administrativ şi fiscal cu privire la o contestaţie referitoare la o licitaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici