COVID-19 în Prahova: Două noi focare descoperite în Breaza şi Păuleşti

  • Persoanele infectate au fost izolate.
  • Sunt 17 cazuri de infectare la o societate comercială din Breaza şi la primăria din Păuleşti.
14004 afișări
Imaginea articolului COVID-19 în Prahova: Două noi focare descoperite în Breaza şi Păuleşti

Prefectura Prahova anunţă că în judeţ au apărut două noi focare de Covid-19. Este vorba despre apariţia unor cazuri de infectare la o societate comercială din Breaza şi la primăria din Păuleşti.

Unul dintre focare a apărut la o societate comercială din oraşul Breaza. 13 persoane din totalul de 57 de angajaţi au fost depistate pozitiv.

Cei confirmaţi cu SARS-CoV-2 au fost izolaţi, iar 34 de persoane care au intrat în contact cu aceştia au fost introduse în carantină. Activitatea unităţii a fost suspendată, iar în interior s-a făcut dezinfecţia spaţiilor.

Un alt focar este la Primăria Păuleşti, în cadrul unui compartiment unde patru angajaţi au fost depistaţi pozitiv. Activitatea a fost sistată până pe 22 octombrie şi, conform procedurii, a fost făcută dezinfecţia, anunţă Prefectura Prahova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici