"Covidioţii". Oraşul în care mii de oameni au ignorat carantina şi au ieşit în parcuri: "Câţiva ne pun în pericol pe toţi"

  • Mii de londonezi au ieşit sâmbătă în parcuri, cei mai mulţi dintre ei în grupuri
  • Autorităţile nu au închis toate parcurile, dar au venit cu "sfatul ca acestea să nu fie frecventate"
  • Daily Mail i-a numit "covidioţi" pe cei care au ieşit la plimbare şi au ignorat gravitatea situaţiei
6587 afișări
Imaginea articolului "Covidioţii". Oraşul în care mii de oameni au ignorat carantina şi au ieşit în parcuri: "Câţiva ne pun în pericol pe toţi"

"Covidioţii". Oraşul în care mii de oameni au ignorat carantina şi au ieşit în parcuri

Peste 3.000 de londonezi au profitat sâmbătă de vremea bună şi au ieşit la plimbare, stârnind o mulţime de discuţii contradictorii în mediul online, dar şi reacţia autorităţilor.
 
Consiliul local din Lambeth, suburbie din sudul Londrei, în jurisdicţia căruia se află parcul Brockwell, a caracterizat comportamentul oamenilor ca fiind de neacceptat şi a transmis că acţiunile unei minorităţi pun în pericol pe toată lumea.
 
În Bromley şi Camden, poliţiştii au disperat grupurile mari de oameni care se adunaseră în zonele de picnic.
 
Şi poliţiştii din Newham au avut treabă. Ei au intervenit la o petrecere cu zeci de participanţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici