Cozi de 10 kilometri în Vama Giurgiu, la ieşire, din cauza autorităţilor bulgare

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate, marţi seara, la ieşirea din România prin Vama Giurgiu-Ruse, formându-se cozi de aproximativ 10 kilometri cauzate de inactivitatea autorităţilor de frontieră bulgare.

494 afișări
Imaginea articolului Cozi de 10 kilometri în Vama Giurgiu, la ieşire, din cauza autorităţilor bulgare

Cozi de 10 kilometri în Vama Giurgiu, la ieşire, din cauza autorităţilor bulgare

Potrivit unui comunicat transmis de CNAIR, la această oră, în punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse se înregistrează cozi de aproximativ 10 kilometri pe sensul România – Bulgaria, în partea română, cauzate de inactivitatea autorităţilor de frontieră bulgare.

În momentul în care partea bulgară va relua activitatea, CNAIR urmează să deschidă în acest punct de frontiera o bandă suplimentară destinată transportatorilor, astfel încât traficul să poată fi fluidizat rapid prin urgentarea operaţiunilor specifice din Agentia de Control şi Încasare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici