Craiova: Depozit de cherestea distrus în urma unui incendiu puternic

Un incendiu puternic a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, în cartierul Bariera Vâlcii din Craiova, la un depozit de cherestea, focul extinzându-se şi la o casă din apropiere.

399 afișări
Imaginea articolului Craiova: Depozit de cherestea distrus în urma unui incendiu puternic

Craiova: Depozit de cherestea distrus în urma unui incendiu puternic (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, căpitanul Florin Cocoşilă, focul a pornit de la un scurtcircuit electric la unul dintre cablurile electrice care alimentau un utilaj de prelucrare a lemnului.

"În urma incendiului depozitul de cherestea, care se întindea pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, a fost distrus de flăcări. În interior se aflau 120 de metri cubi de lemne şi 120 de uşi. De asemenea, focul s-a extins la o casă din zonă, unde a ars acoperişul", a declarat căpitanul Florin Cocoşilă.

Pentru stingerea incendiului s-a intervenit cu patru autospeciale ale pompierilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici