Craiova: Vacă "arestată" pentru că păştea ilegal în Piaţa Prefecturii

Poliţiştii comunitari au intervenit, luni dimineaţă, pentru a scoate o vacă din centrul municipiului Craiova, animalul aflându-se la păscut pe gazonul amenajat în Piaţa Prefecturii.

268 afișări
Imaginea articolului Craiova: Vacă "arestată" pentru că păştea ilegal în Piaţa Prefecturii

Craiova: Vacă "arestată" pentru că păştea ilegal în Piaţa Prefecturii (Imagine: Mediafax Foto)

Poliţiştii comunitari aflaţi în patrulare prin centrul Craiovei au fost sesizaţi de trecători, luni dimineaţă, că o vacă se află la păscut pe gazonul amenajat în Piaţa Prefecturii.

Trei poliţişti comunitari, ajutaţi de câţiva craioveni, au improvizat un ham dintr-o pânză pe care au legat-o în jurul gâtului animalului. Vaca a fost scoasă din centrul Craiovei după aproximativ zece minute, poliţiştii comunitari aşteptând lucrătorii de la Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova, instituţie care se ocupă de Grădina Zoologică din municipiu.

"Îi aşteptăm să vină s-o ridice. Ei vor decide ce se va întâmpla cu vaca", a declarat unul dintre poliţiştii comunitari.

Până în prezent poliţiştii comunitari nu i-au găsit pe proprietarii animalului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici