Creşte numărul de maşini de pe şoselele din zonele turistice. Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe litoral şi în zonele montane

  • Creşte numărul maşinilor de pe principalele drumuri din zonele turistice.
  • Cele mai mari probleme sunt pe litoral între Agigea şi Mamaia, dar şi în zona Vama Veche-Mangalia.
442 afișări
Imaginea articolului Creşte numărul de maşini de pe şoselele din zonele turistice. Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe litoral şi în zonele montane

Sursa foto: Mediafaxfoto

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

În schimb, valorile de trafic sunt în uşoară creştere pe DN39, pe raza staţiunilor Vama Veche, Mangalia şi Eforie. De asemenea, valori în creştere sunt pe autostrada A4, dinspre localităţile Agigea şi Lumina spre staţiunile Mamaia şi Năvodari.

Pe raza staţiunilor din zona montană a judeţelor Prahova, Braşov, Gorj, Vâlcea, Suceava, Sibiu şi Maramureş nu sunt semnalate probleme de fluenţă.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să reducă viteza în funcţie de condiţiile de trafic, să respecte indicaţiile poliţiştilor, să mărească distanţa între vehicule, iar în cazul în care încheie coloane, care încetinesc brusc, să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să reducă viteza din timp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici