Crima care îngrozeşte Austria: trei femei au fost ucise într-un bordel din Viena

  • Trei femei au fost ucise într-un bordel din Viena.
  • Un afgan, solicitant de azil în Austria, a fost reţinut de poliţişti.
  • El a fost găsit în apropierea bordelului şi avea un cuţit asupra sa.
1265 afișări
Imaginea articolului Crima care îngrozeşte Austria: trei femei au fost ucise într-un bordel din Viena

Crima care îngrozeşte Viena: trei femei au fost ucise într-un bordel

Incidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. Victimele aveau numeroase răni provocate de un cuţit, au anunţat poliţiştii, citaţi de Sky News. Identitatea celor trei victime nu a fost făcută publică. De asemenea, poliţiştii au un martor pe care îl audiază.

Suspectul, un solicitant de azil în vârstă de 27 de ani din Afganistan, a fost găsit în vecinătatea bordelului. Pe trotuar erau mai multe urme de sânge, iar bărbatul avea asupra sa un cuţit. Sâmbătă, el este audiat de poliţişti.

Bordelul se află în una dintre cele mai sărace zone din oraş. Bordelurile sunt legale în Austria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bordel,
crimă,
afgan

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici