Crimă cu o coadă de topor în judeţul Neamţ/ Ucigaşul, un tânăr de 18 ani. Totul a pornit într-o cârciumă

Un tânăr de 18 ani din judeţul Neamţ a fost reţinut sâmbătă, fiind suspectat că a lovit un bărbat de 51 de ani cu pumnii şi apoi cu o coadă de topor, după ce s-au certat. Bărbatul lovit a murit.

1436 afișări
Imaginea articolului Crimă cu o coadă de topor în judeţul Neamţ/ Ucigaşul, un tânăr de 18 ani. Totul a pornit într-o cârciumă

Neamţ: Un bărbat a fost omorât cu o coadă de topor. Agresorul, un tânăr de 18 ani, reţinut

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Neamţ, un bărbat a fost omorât în noaptea de vineri spre sâmbătă în satul Poieni din comuna Piatra Şoimului.

Surse locale au declarat că bărbatul a mers să bea, alături de un tânăr de 18 ani, la un bar, însă acesta era închis.

Cei doi au început să se certe, iar tânărul de 18 ani l-a lovit pe bărbat cu pumnii în zona feţei. Bărbatul a încercat să plece, însă tânărul a revenit cu o coadă de topor şi l-a lovit de mai multe ori în cap, până când a murit.

Tânărul bănuit de crimă a fost prins şi reţinut, fiind introdus în arestul IPJ Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici