Crimă înfiorătoare. Un copil în vârstă de 12 ani a fost ucis pentru o consolă Xbox: un puşti de 14 ani a comis fapta

O veste tulburătoare vine din oraşul Orhei, din Republica Moldova. Un băiat în vârstă de doar 12 ani a fost ucis pentru a-i fi furată o consolă de jocuri Xbox, notează portalul deschide.md.

4083 afișări
Imaginea articolului Crimă înfiorătoare. Un copil în vârstă de 12 ani a fost ucis pentru o consolă Xbox: un puşti de 14 ani a comis fapta

Crimă înfiorătoare. Un copil în vârstă de 12 ani a fost ucis pentru o consolă Xbox: un puşti de 14 ani a comis fapta

Crima înfiorătoare a fost comisă de un copil în vârstă de 14 ani. Iniţial, acesta le-a declarat anchetatorilor că ar fi recurs la acest gest pentru că victima ar fi întreţinut relaţii sexuale cu verişoara sa. Abia apoi a spus adevărul: l-a ucis pe băiatul în vârstă de 12 ani pentru a-i fura o consolă de jocuri video.
 
Crima a fost comisă sămbătă, dar a fost anunţată abia în cursul zilei de astăzi în momentul în care adolescentul a încercat să ascundă cadavrul. Acesta a fost denunţat la poliţie de mătuşa sa.
 
Potrivit medicilor legişti, victima a fost înjunghiată de 12 ori cu un cuţit de bucătărie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici