Criminalul Ion Turnagiu, care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinţi, a murit

  • Criminalul Ion Turnagiu a murit, luni noaptea.
  • Bărbatul era în comă de gradul IV, după ce a încercat să se spânzure în arestul IPJ Mehedinţi.
  • Turnagiu fusese arestat preventiv, după ce a incendiat o fată de 17 ani, în comuna Dârvari, Mehedinţi.
27735 afișări
Imaginea articolului Criminalul Ion Turnagiu, care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinţi, a murit

Criminalul Ion Turnagiu a murit FOTO: Arhivă

Ion Turnagiu, recidivistul care a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinţi, la un an după ce a fost eliberat din închisoare, a murit, luni noapte, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin.

Bărbatul a fost internat în spital în data de 25 iunie, după ce a încercat să se sinucidă, în arestul Poliţiei Mehedinţi. Acesta a fost găsit de poliţişti, spânzurat, cu tricoul. Agenţii l-au resuscitat până la sosirea echipajelor de salvare, însă starea lui de sănătate era gravă.

Turnagiu se afla în arestul IPJ Mehedinţi din 13 iunie. El a fost arestat preventiv după ce a incendiat o fată de 17 ani din localitatea Dîrvari. Minora este în stare gravă, într-un spital din Bucureşti.

Ion Turnagiu a fost condamnat la închisoare pe viaţă, în 1994, fiind găsit vinovat de cinci crime. A fost eliberat condiţionat din puşcărie, în 2019, printr-o hotărâre a Tribunalului Mehedinţi.

„Colegii de la ambulanţă l-au găsit acolo în stop (cardiorespirator n.red.). L-au resuscitat minute în şir. Cordul s-a resuscitat, dar a rămas hipoxia cerebrală gravă (lipsă de oxigen în creier n.red.). A fost adus la noi la spital în comă gradul IV. Deci, teoretic, fără şanse. Cu tot tratamentul specific, starea sa s-a agravat permanent. A apărut febra de tip central, adică acea febră care duce până la 40 grade şi nu coboară de niciun fel şi care este un semn că creierul nu mai lucrează. A murit aseară (luni seara n.red.), pe la 23.30.”, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, Radu Iman.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici