Răsturnare de situaţie în cazul fetei incendiate în Mehedinţi. Motivul pentru care dosarul ajunge la DIICOT

  • Schimbare în dosarul recidivistului Ion Turnagiu, care a incendiat o minoră în Mehediniţi, pe 16 iunie.
  • Dosarul bărbatului a fost declinat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi la DIICOT.
  • În telefonul criminalului existau mai multe fişiere cu minora în diferite ipostaze indecente.
5297 afișări
Imaginea articolului Răsturnare de situaţie în cazul fetei incendiate în Mehedinţi. Motivul pentru care dosarul ajunge la DIICOT

Dosarul agresorului ajunge la DIICOT

Dosarul bărbatului care a incendiat o tânără în vârstă de 17 ani, la data de 12.06.2020, în comuna Dîrvari, judeţul Mehedinţi, a fost declinat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi la DIICOT - Mehedinţi, conform unor surse judiciare pentru Mediafax.
 
Decizia a fost luată după ce s-a constatat că în telefonul lui Ion Turnagiu existau mai multe fişiere cu minora în diferite ipostaze indecente.  
 
Ion Turnagiu, criminalul care a incendiat fata de 17 ani din Mehedinţi, la un an după ce a fost eliberat din închisoare, a încercat să se sinucidă, în arestul Poliţiei Mehedinţi, joi. 
 
 
Fata incendiată de un recidivist este în stare gravă, dar stabilă, spun medicii.  Miercuri, aceasta a trecut printr-o nouă operaţie pentru transplat de piele. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici