Cristian Tudor Popescu, despre demisia ministrului Educaţiei, Ioan Mang

Editorialistul gândul Cristian Tudor Popescu a susţinut, în emisiunea Gândul LIVE, că fiecare zi în care Ioan Mang a rămas în fruntea Ministerului Educaţiei a însemnat "o jignire" a premierului Ponta la adresa profesorilor, elevilor şi studenţilor şi "denotă o nepăsare" a şefului guvernului faţă de acest minister.

1426 afișări
Imaginea articolului Cristian Tudor Popescu, despre demisia ministrului Educaţiei, Ioan Mang

Cristian Tudor Popescu, despre demisia ministrului Educaţiei, Ioan Mang (Imagine: Simona Dumitriu/Mediafax Foto)

"E a doua oară (după cazul Corina Dumitrescu -n.r.) când domnul Ponta nu îşi asumă demiterea personajului pe care l-a desemnat la Ministerul Educaţiei şi respectivul, pentru binele guvernului, partidului, îşi dă demisia fără a-şi recunoaşte nicio vină. Fiecare zi în care domnul Mang a rămas în funcţie a însemnat o jignire a domnului Ponta adresată profesorilor competenţi, că nu sunt toţi mangi, şi elevilor, şi studenţilor. Să ai un al doilea caz, mai grav decât primul, denotă o nepăsare, ca să nu zic miserupism al domnului Ponta faţă de acest minister", a spus editorialistul gândul.

Cristian Tudor Popescu a adăugat că "rezistenţa remarcabilă" vreme de o săptămână a lui Ioan Mang în fruntea Educaţiei este legată de interesele care au fost pentru ca el să ajungă în această funcţie.

"Nu cred că domnul Ponta are vreo treabă cu doamna Dumitrescu, cu domnul Mang. Acestea sunt personaje pe care anumite găşti politice le împing în faţă într-un anume moment cu scopuri bine definite în viitor", a spus editorialistul gândul.

Citeşte mai departe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici