Cristina Anghel s-ar putea ocupa de elevii cu "cerinţe speciale", după desfiinţarea clasei sale

Învăţătoarea Cristina Anghel, care a stat 70 de zile în greva foamei, protestând astfel faţă de diminuările salariale, ar putea reveni la Şcoala Generală nr. 2 din Caracal pentru a se ocupa de elevii cu "cerinţe speciale", după ce clasa la care a predat a fost desfiinţată la cererea părinţilor.

138 afișări
Imaginea articolului Cristina Anghel s-ar putea ocupa de elevii cu "cerinţe speciale", după desfiinţarea clasei sale

Cristina Anghel s-ar putea ocupa de elevii cu "cerinţe speciale", după desfiinţarea clasei sale (Imagine: Marius Vasilica/Mediafax Foto)

Directorul Şcolii Generale nr.2 Caracal, profesorul Silviu Frăsineanu, a declarat luni că învăţătoarea Cristina Anghel a rămas fără clasa la care preda, după ce părinţii elevilor au făcut o solicitare către conducerea unităţii pentru a le fi transferaţi copiii la alte clase.

"Când au văzut părinţii că doamna învăţătoare a intrat în greva foamei, ne-au solicitat să le mutăm copiii la alte clase. Nu ştiam cât va sta doamna învăţătoare în grevă, aşa că am mutat elevii la alte clase. Doamna învăţătoare nu mai are clasă la ora actuală", a declarat directorul Silviu Frăsineanu.

Potrivit sursei citate, conducerea unităţii de învăţământ va decide în cadrul unui Consiliu de Administraţie ce post va ocupa învăţătoarea Cristina Anghel în cadrul şcolii din Caracal.

"S-a înfiinţat un post de învăţător itinerant pe care-l va primi doamna învăţătoare. Se va ocupa de copiii cu cerinţe speciale educaţionale. Sunt grupe de elevi ai şcolii formate din minim opt şi maxim 12 elevi", a mai spus directorul unităţii de învăţământ.

Profesorul Silviu Frăsineanu susţine că, în urma discuţiilor pe care le-a avut cu Cristina Anghel, învăţătoarea ar putea reveni la şcoală după "o săptămână-două" de la externare.

"Dumneaei mi-a spus că după ce iese din spital ar trebui să mai stea acasă o săptămână sau două pentru a se reface. Nu ştiu să spun când va reveni, depinde foarte mult şi de dumneaei. Oricum doctorii ştiu cel mai bine", a afirmat directorul Silviu Frăsineanu.

Cristina Anghel a fost externată luni, din Institutul de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, unde a fost internată după ce a intrat în greva foamei, ea declarând că va mai rămâne în Bucureşti pentru a merge la emisiuni TV, iar la catedră ar putea reveni din semestrul următor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici