Criza COVID-19: Franţa se întoarce la o viaţă normală

  • Barurile, cafenelele şi restaurantele franceze pot primi clienţi indoor.
  • O decizie finală privitoare la posibila ridicare a restricţiilor va fi luată pe 30 iunie.
  • Francezii au voie pe stradă cu două ore în plus, până la ora 23.00.
443 afișări
Imaginea articolului Criza COVID-19: Franţa se întoarce la o viaţă normală

Criza COVID-19: Franţa se întoarce la o viaţă normală

Dacă vrei să mergi la Paris, să te plimbi pe malul Senei, iar apoi să intri într-un restaurant pentru a mânca, acum poţi.

Franţa a relaxat restricţiile anticovid, permiţând restaurantelor şi cafenelelor să deschidă şi zonele din interior. Şi numărul celor care pot merge la cinema şi în magazine a crescut. De asemenea, sălile de sport şi piscinele se redeschid.

“În mod normal, înainte de epidemie, puteam găzdui 80 de persoane înăuntru. Acum e vremea bună, iar oamenii stau la terase, aşa că doar 10-15 clienţi vor intra. Nu prea cred că vor fi mulţi oameni care să mănânce înăuntru acum, dar ne pregătim pentru viitor. Cred că toţi clienţii vor să stea afară”, a spus Louis Lemathieu, un patron de restaurant.

Dacă te interesează să vizitezi Franţa, mai află că nu mai trebuie să faci test pentru coronavirus, dacă arăţi dovada vaccinării.

“E chiar cool. Avem impresia că ne întoarcem la o viaţă normală, şi e foarte interesant să vezi din nou oameni pe stradă. Barurile şi restaurantele s-au redeschis la interior, totul pare că reînvie”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici