Cuba Gooding Jr., câştigător al premiului Oscar, a pledat vinovat pentru atingerea cu forţa a unei femei în 2018

Cuba Gooding Jr. a pledat miercuri vinovat la o acuzaţie de delict pentru atingerea cu forţa a unei femei într-un club de noapte din New York în 2018, ca parte a unui acord cu procurorii care îl scuteşte pe actorul premiat cu Oscar de pedeapsa cu închisoarea.

8858 afișări
Imaginea articolului Cuba Gooding Jr., câştigător al premiului Oscar, a pledat vinovat pentru atingerea cu forţa a unei femei în 2018

Pledoaria de vinovăţie, în care Gooding a recunoscut, de asemenea, în instanţă că a supus alte două femei la "contact fizic neconsensual" în 2018 şi 2019, a venit la trei ani după ce a fost arestat, a precizat biroul procurorului districtual din Manhattan într-un comunicat, potrivit Reuters.

Conform acordului de recunoaştere a vinovăţiei, dacă Gooding, în vârstă de 54 de ani, continuă să urmeze timp de şase luni un program de consiliere, el îşi poate retrage pledoaria pentru infracţiune şi poate pleda vinovat pentru o infracţiune mai puţin gravă de hărţuire.

Dacă nu se conformează, el riscă o pedeapsă de până la un an de închisoare.

Actorul fusese acuzat că a violat trei femei diferite în diverse locuri de noapte din Manhattan în 2018 şi 2019.

El a pledat vinovat la cea mai gravă acuzaţie care îl acuză că a sărutat cu forţa o femeie într-un club de noapte în septembrie 2018, a declarat un purtător de cuvânt al procurorului districtual.

"Îmi cer scuze pentru că am făcut vreodată pe cineva să se simtă atins în mod nepotrivit", a declarat Gooding în instanţă, citat de New York Times, atunci când a pledat vinovat.

Gooding a câştigat premiul Oscar ca cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul său din comedia romantică "Jerry Maguire" din 1996.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici