Cum alegi o rochie de seara care sa te avantajeze? (P)

Daca esti invitata la un eveniment special, cum ar fi o nunta, o gala sau o petrecere, probabil ca vrei sa arati cat mai bine si sa impresionezi cu tinuta ta.

195 afișări
Imaginea articolului Cum alegi o rochie de seara care sa te avantajeze? (P)

Cum alegi o rochie de seara care sa te avantajeze? (P)

Alege o rochie de seara care sa te avantajeze si sa se potriveasca cu stilul tau. Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa faci alegerea potrivita.

1. Tine cont de forma corpului tau. Fiecare femeie are un tip de silueta diferit, care poate fi clasificat in cateva categorii: clepsidra, mar, para, dreptunghi sau triunghi inversat. In functie de forma corpului tau, poti alege o rochie care sa iti puna in valoare atuurile si sa ascunda micile imperfectiuni. De exemplu, daca ai o silueta in forma de clepsidra, poti opta pentru o rochie mulata sau cu talie marcata, care sa iti evidentieze bustul si soldurile. Daca ai o silueta in forma de mar, poti alege o rochie fluida sau cu decolteu in V, care sa iti alungeasca si subtieze silueta.

Daca ai o silueta in forma de para, poti alege o rochie cu partea de sus mai stralucitoare sau mai detaliata, care sa iti atraga atentia asupra bustului si umerilor. Daca ai o silueta in forma de dreptunghi, poti alege o rochie cu volane, dantela sau curele, care sa iti creeze iluzia de curbe.

Daca ai o silueta in forma de triunghi inversat, poti alege o rochie cu fusta evazata sau cu imprimeuri, care sa iti echilibreze proportiile.

2. Tine cont de culoarea pielii si a parului tau. In functie de nuanta pielii si a parului tau, poti alege o culoare care sa te avantajeze si sa te faca sa radiezi. De exemplu, daca ai pielea deschisa la culoare si parul blond sau roscat, poti opta pentru culori pastelate, cum ar fi roz, albastru sau verde menta. Daca ai pielea medie la culoare si parul saten sau brunet, poti opta pentru culori vibrante, cum ar fi rosu, portocaliu sau galben. Daca ai pielea inchisa la culoare si parul negru sau brunet inchis, poti opta pentru culori reci, cum ar fi albastru marin, mov sau argintiu.

3. Tine cont de codul vestimentar al evenimentului. In functie de tipul si nivelul de formalitate al evenimentului la care participi, poti alege o rochie care sa se incadreze in codul vestimentar stabilit. De exemplu, daca mergi la o nunta sau o gala, poti opta pentru o rochie lunga sau midi, eleganta si sofisticata. Daca mergi la o petrecere sau un cocktail, poti opta pentru o rochie scurta sau midi, chic si trendy. Daca mergi la un eveniment casual sau informal, poti opta pentru o rochie lejera sau confortabila, simpla si versatila.

4. Tine cont de personalitatea si preferintele tale. In final, cel mai important este sa alegi o rochie care sa te reprezinte si sa te faca sa te simti bine in pielea ta. Nu te lasa influentata de trenduri sau de parerile altora, ci asculta-ti instinctul si gusturile tale. Alege o rochie care sa iti reflecte personalitatea si stilul tau unic. Fie ca esti romantica, indrazneata, clasica sau moderna, exista o rochie perfecta pentru tine.

Speram ca aceste sfaturi te vor ajuta sa alegi o rochie de seara care sa te avantajeze si sa te faca sa stralucesti la orice eveniment.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici