Cum arată succesul pentru Selly şi ce planuri de viitor are vloggerul

  • Sigur ai auzit de Selly, vlogger, cântăreţ şi actor, devenit celebru pentru canalul său de YouTube.
  • Selly se numără printre tinerii de succes ai României.
778 afișări
Imaginea articolului Cum arată succesul pentru Selly şi ce planuri de viitor are vloggerul

La doar 20 de ani Selly este independent şi foarte fericit alături de prietena sa Smaranda şi cele două pisici ale lor. Vloggerul le-a arătat recent fanilor noua locuinţă în care s-a mutat şi pentru care plăteşte o chirie de 2.000 de euro pe lună.

Vlogger-ul ne-a povestit şi care este partea lui preferată la apartament.

"Balconul, la vechiul apartament nu aveam un balcon spaţios. Îmi place să stau pe balcon să îmi beau cafeaua dimineaţa să mă gândesc la diferite idei la diferite proiecte mă linişteşte", spune acesta.

Selly spune că de fiecare data când are o zi grea sau vine stresat acasa pisicuţele lui îi aduc mereu zâmbetul pe buze.

"Sunt 2, Rosey si Malibu băiat şi fata. Noi i-am luat după ce ne-am mutat în acest apartament, dar recomand tuturor să îşi cumpere animale de companie sau să adopte, noi am adoptat, pe lângă că deodată apartament devine viu, efectiv te umple de bucurie."

Dacă erai curios de viitoarele proiecte ale lui Selly afli chiar acum de la el.

"În zona de vlog avem foarte multe lucruri - o serie pe care o dezvoltăm se numeşte <<La Muncă>> şi în fiecare episod eu alături de un invitat special, de o altă persoană cunoscută din online, ne angajăm în joburi normale. Facem de toate: o să facem shaorma, o să lucrăm la casă, o să fim recepţioneri", a precizat Selly.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici