Cum ieşi mai ieftin: îţi rezervi vacanţa din timp sau pe ultima sută de metri?

Dacă vrei să-ţi iei de-o grijă şi să plăteşti mai puţin pe vacanţă, atunci trebuie să o rezervi din timp. În aceste condiţii, un sejur într-o insulă din Grecia ajunge şi la 60 de euro. Există însă şi oferte avantajoase pentru cei care se hotărăsc pe ultima sută de metri, informează www.incont.ro.

36 afișări
Imaginea articolului Cum ieşi mai ieftin: îţi rezervi vacanţa din timp sau pe ultima sută de metri?

Cum ieşi mai ieftin: îţi rezervi vacanţa din timp sau pe ultima sută de metri? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Primele trei luni din an, când afară este încă frig sunt perfecte ca să-ţi plănuieşti concediul din vară, când temperaturile sunt cu plus, nu cu minus acum. Unde mai pui că, în perioada de înscrieri timpurii, vei da şi 50-60 de euro pentru o săptămână de cazare la un hotel de trei stele în Grecia sau într-o staţiune din Bulgaria.

Iar anual, cam 10-15% din turiştii români mizează pe ofertele de vacanţă, fie că vorbim despre cele rezervate din timp sau chiar cu o zi înainte! Şi asta cu atât mai mult cu cât o treime din români vor cheltui mai puţin de 300 de euro pentru vacanţe anul acesta.

Citeşte mai multe despre cele mai avantajoase oferte de vacanţă pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici