Cum îşi repară românii pe banii asigurărilor maşinile lovite în parcare?

Interpretând prevederile legale în folosul lor şi căzând la mica înţelegere cu vreun vecin sau prieten, românii îşi repară pe banii asiguratorilor maşinile pe care le-au găsit lovite în faţa blocului, chiar dacă nu au acest drept, potrivit cotidianului "Gândul".

18 afișări
Imaginea articolului Cum îşi repară românii pe banii asigurărilor maşinile lovite în parcare?

Cum îşi repară românii pe banii asigurărilor maşinile lovite în parcare? (Imagine: Octav Ganea/Gândul)

Aceste practici au apărut şi s-au dezvoltat rapid odată cu introducerea procedurii de constatare amiabilă a accidentelor şi au avut ca efect majorarea despăgubirilor plătite de companiile de asigurări pe segmentul auto.

Citeşte mai multe despre repararea maşinilor pe banii asigurătorilor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici