Cum să faci faţă unui job prea solicitant!

O treime dintre angajaţi spun că sunt încărcaţi cu sarcini şi proiecte la locul de muncş şi în consecinţă sunt nevoiţi să stea câteva ore peste program în fiecare zi, pentru a termina tot ce au de facut, arată datele unui studiu european.

125 afișări
Imaginea articolului Cum să faci faţă unui job prea solicitant!

Cum să faci faţă unui job prea solicitant! (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

În contextul concedierilor masive care au avut loc în ultimii doi ani, numărul de angajaţi s-a miscorat, dar responsabilităţile au rămas aceleaşi sau sunt chiar mai multe. De aceea, spun angajaţii, cele 40 de ore legale de muncă pe săptămână sunt demult istorie şi în multe situaţii se depăşeşte chiar şi limita maximă de 48 de ore, prevazută de legislaţia în domeniu.

Nu termini nicioadată munca la ora la care ar trebui să pleci acasa?

Se întâmplă frecvent să ai de lucru şi acasă şi te trezeşti cu telefoane de la şef chiar şi în timpul tău liber?

Spui întodeauna că e doar o situaţie de moment şi că lucrurile vor intra în normal, dar nu se întâmplă niciodată aşa?

Pe lângă faptul că, pe termen lung, munca în exces duce la scăderea calitaţii şi a productivităţii, în acelaşi timp îţi poate degrada şi sănătatea.
Citeşte mai multe despre cum să faci faţă unui job prea solicitant pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici