Cum să rezişti pe piaţa muncii în 2011? Fă cât mai multe cursuri de specializare!

Deşi în ultimul trimestru al anului se observă o uşoară tendinţă de revenire a economiei, asta nu înseamnă că o să înceapă şi angăjările masive. Piaţa muncii, chiar dacă şi-a oprit declinul din anul anterior, nu este pregătită să absoarbă încă toată forţa de muncă disponibilă. Iar dacă vrei să rezişti la actualul job sau dacă vrei să-l schimbi, specialiştii în resurse umane au trei cuvinte pentru tine: specializează-te, specializează-te, specializează-te!

90 afișări
Imaginea articolului Cum să rezişti pe piaţa muncii în 2011? Fă cât mai multe cursuri de specializare!

Cum sa rezisti pe piata muncii in 2011? Fa cat mai multe cursuri de specializare! (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Fie că eşti şomer şi vrei să te angajezi, fie că ai un job, dar vrei să găseşti ceva mai bun sau să te descurci în condiţiile actuale, în 2011 va trebui să capeţi noi abilităţi şi noi specializări pentru a rezista pe piaţa muncii.

Pentru că, spun specialiştii, anul 2011 va fi anul transformărilor, în care cerinţele la locul de muncă vor fi din ce în ce mai multe şi să te pricepi să faci cât mai multe lucruri va fi crucial.
Citeşte mai multe despre cum să rezişti pe piaţa muncii în 2011 pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici