Cum se vor afişa notele la Evaluarea Naţională. În premieră, rezultatele vor fi anonime

  • Ploaia şi geometria le-au dat bătăi de cap elevilor care au susţinut, astăzi, proba la matematică
  • Trei elevi au avut o temperatură mai mare de 37,3 şi au fost trimişi acasă
  • În premieră, notele elevilor sunt anonime şi vor putea fi aflate cu ajutorul unui cod unic
3257 afișări

Proba la matematică a fost o adevarată provocare pentru Irina, care recunoaşte că cifrele nu sunt punctul ei forte. Deşi nu se aşteaptă la o notă mare, este fericită că totuşi a scăpat. După examen, fiecare a primit un cod unic, care înlocuieşte numele şi cu ajutorul căruia îşi va putea vedea nota. În sfârşit, au apus vremurile când toţi aflau nota la examen înaintea ta. Vestea i-a bucurat pe copii, pentru ca nu vor mai exista discuţii răutăcioase din partea colegilor. Trei elevi au avut o temperatură mai mare de 37,3 şi au fost trimişi acasă, iar patru elevi s-au ales cu nota 1, după ce au fost prinşi în timp ce încercau să se inspire din copiuţe.

CITEŞTE AICI: Evaluare Naţională 2020. BAREMUL oficial. SUBIECTELE şi REZOLVĂRILE la Matematică

„A fost uşor, dar nu am reuşit eu să mă concentrez. Nu mă aştept la cine ştie ce rezultate la matematică, dar a fost destul de uşor”, spune un elev. „Abia aştept să scap de matematică. Oricum la liceu nu o să mai fac matematică, o să mă duc la ştiinţe sociale.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici