Curs BNR. Leul continuă deprecierea faţă de euro şi apropierea de minimul istoric

Cursul de schimb leu/euro a crescut cu 0,02%, joi faţă de miercuri, până la 4,7640 lei/euro, continuând trendul de miercuri, astfel că s-a apropiat şi mai mult de minimul tuturor timpurilor, înregistrat la 25 ianuarie, de 4,7648 de lei, arată datele Băncii Naţionale a României (BNR).

1192 afișări
Imaginea articolului Curs BNR. Leul continuă deprecierea faţă de euro şi apropierea de minimul istoric

Leul continuă deprecierea faţă de euro şi apropierea de minimul istoric: atinge 4,7640 lei

În schimb, cursul valutar pentru dolar, care la noi este stabilit prin raport cu euro, a scăzut cu 0,10% joi, la 4,2131 de lei, iar aurul a scăzut de la 177,3664 lei miercuri la 175,9036 lei joi.

Cursul pentru francul elveţian a crescut de la 4,1920 lei miercuri la 4,1946 lei joi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici