Curtea de Apel Bucureşti a decis că Puiu Popoviciu poate părăsi ţara

Curtea de Apel Bucureşti a admis, luni, contestaţia omului de afaceri Puiu Popoviciu faţă de interdicţia impusă de procurori de a părăsi ţara, însă soluţia poate fi atacată cu recurs.

372 afișări
Imaginea articolului Curtea de Apel Bucureşti a decis că Puiu Popoviciu poate părăsi ţara

Curtea de Apel Bucureşti a decis că Puiu Popoviciu poate părăsi ţara (Imagine: Mediafax Foto)

Curtea de Apel Bucureşti a admis, astfel, contestaţia depusă de avocaţii omului de afaceri Puiu Popoviciu împotriva ordonanţei procurorilor anticorupţie prin s-a prelungit cu 30 de zile interdicţia de a părăsi ţara, măsură luată într-un dosar de corupţie.

Decizia - pronunţată în şedinţă publică - poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

După aflarea deciziei, Puiu Popoviciu a declarat că "Justiţia funcţionează".

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au decis, în 20 mai, prelungirea măsurii preventive în cazul omului de afaceri Puiu Popoviciu, din data de 22 mai până la 21 iunie.

În 2000, omul de afaceri Puiu Popoviciu ar fi luat, prin asociere, un teren de 230 de hectare de la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti, care ar fi fost subevaluat, la 82.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici