Cutremur cu magnitudinea 4 în Gorj. Luna iulie a avut 9 cutremure

A fost cutremur, astăzi, Târgu Jiu, fiind resimţit atât în blocuri, cât şi de către cei care locuiesc la case.

1418 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea 4 în Gorj. Luna iulie a avut 9 cutremure

Cutremur cu magnitudinea 4,2 în Hunedoara. Luna iulie a avut 9 cutremure

Potrivit Institutului Naţional de Fizică a Pământului, în ziua de 16.07.2022, 10.39.24 (ora României), s-a produs în judeţul Gorj un cutremur cu magnitudinea 4 pe scara Richter, la adâncimea de 5 km.

Cutremurul s-a produs 98 km NV de Craiova, 102 km SV de Sibiu,128 km NV de Piteşti, 175 km SE de Timişoara, 185 km S de Cluj-Napoca, 192 km de Braşov, 193 km SE de Arad, 216 km V de Ploieşti, 224 km E de Belgrad, 227 km NE de Nis.

Până în acest moment, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112, nu au fost semnalate situaţii de urgenţă generate de cutremul.

În luna iulie a acestui an, în România au avut loc 9 cutremure.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cutremur,
hunedoara,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici