Dâmboviţa: Un depozit de ambalaje a ars în urma unui incendiu puternic

Un depozit de ambalaje de fructe, din comuna Măneşti, judeţul Dâmboviţa, a ars în întregime, luni seara, iar jumătate din acoperiş şi o parte din ziduri s-au prăbuşit după ce flăcările au cuprins clădirea.

2 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Un depozit de ambalaje a ars în urma unui incendiu puternic

Dâmboviţa: Un depozit de ambalaje a ars în urma unui incendiu puternic

Din primele cercetări ale Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă reiese că depozitul din satul Ungureni, care aparţine unei firme private, nu avea pază şi sistem de alarmă şi nu era alimentat cu energie electrică, iar înăuntru se aflau ambalaje pentru fructe şi un autovehicul.

Potrivit plutonierului major Gabriel Gătej, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, intervenţia pompierilor militari a fost îngreunată de faptul că hidranţii din localitate nu au apă, iar depozitul este situat în afara satului, la un kilometru depărtare.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de la Târgovişte şi Voineşti şi au reuşit să stingă focul după două ore de intervenţie, însă clădirea a ars în întregime, iar o parte din acoperiş şi ziduri s-au prăbuşit. Pagubele urmează să fie evaluate în cursul zilei de marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici