David Popovici, un exemplu pentru tinerii elevi şi studenţi. Ministrul Educaţiei priveşte cu optimism către viitor: „Are un destin excepţional”

  • David Popovici este un bun exemplu pentru ca legislaţia să fie modificată, astfel încât elevii cu performanţe deosebite, indiferent de domeniu, să poată fi recunoscuţi şi recompesaţi de Ministerul Educaţiei, spune Cîmpeanu.
  • „Premiul oferit de Ministerul Educaţiei, de 10.000 de lei, este strict simbolic. Sunt convins că Ministerul Tineretului şi Sportului va găsi o modalitate de recunoaştere şi din această perspectivă”, adaugă ministrul Educaţiei.
  • David Popovici crede că „vom reuşi să ajutăm mai mulţi copii şi să-i putem recompensa pentru că merită. Copiii au nevoie de acest ajutor”.
232 afișări
Imaginea articolului David Popovici, un exemplu pentru tinerii elevi şi studenţi. Ministrul Educaţiei priveşte cu optimism către viitor: „Are un destin excepţional”

FOTO: Instagram David Popovici

„Are un destin excepţional, e născut pe 15 septembrie. (...) Este un exemplu de determinare, de ambiţie, de voinţă, de iniţiativă şi de determinare. Nu se întâmplă în fiecare zi să ai în şcoala românească un elev care să te facă atât de mândru că eşti român”, spune Cîmpeanu.

El i-a înmânat lui David Popovici o plachetă.

„E un bun exemplu pentru o iniţiativă de modificare a cadrului legal în aşa fel încât elevii cu performanţe deosebite, indiferent de domeniu, să poată fi recunoscuţi şi recompesaţi de Ministerul Educaţiei. (...) Eroul principal este David. (...) Premiul oferit de Ministerul Educaţiei, de 10.000 de lei, este strict simbolic. Sunt convins că Ministerul Tineretului şi Sportului va găsi o modalitate de recunoaştere şi din această perspectivă”, adaugă ministrul Educaţiei.

La rândul său, David Popovici a spus că îşi doreşte să-i inspire pe câţi mai mulţi copii să se apuce de sport.

„Cred că vom reuşi să ajutăm mai mulţi copii şi să-i putem recompensa pentru că merită. Copiii au nevoie de acest ajutor”, adaugă David Popovici.

Sportivul a precizat că s-a imunizat împotriva Covid-19: „Eu m-am vaccinat şi recomand tuturor să facă asta”.

„Sper să reuşim să fim toţi (la şcoală - n.r.) fizic, dar să fie şi într-un mediu sigur, pentru că altfel va trebui să recurgem tot la metoda online, un lucru nu tocmai plăcut, dar necesar”, este răspunsul lui David Popovici, întrebat cum ar prefera să înceapă anul şcolar - fizic sau online.

De asemenea, el precizează că nu este decis dacă pentru studiile universitare va alege „România / Europa sau un alt continent” şi menţionează că ar prefera să urmeze Psihologia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici