De acum, poţi să nu îţi mai laşi animalul singur acasă, ci să îl duci într-un loc care oferă cazare şi îngrijire premium

  • Blănoşii beneficiază de atenţie individuală, supraveghere, program de mese şi plimbări, afecţiune şi disciplină.
  • Sunt posibile şi serviciile de vizite la domiciliu pentru hrănit animale, plimbări, udat plante.
  • Un exemplu ar fi Tina’s Pets. Firma acoperă toată zona Bucureştiului şi zonele adiacente.
415 afișări
Imaginea articolului De acum, poţi să nu îţi mai laşi animalul singur acasă, ci să îl duci într-un loc care oferă cazare şi îngrijire premium

De acum, poţi să nu îţi mai laşi animalul singur acasă, ci să îl duci într-un loc care oferă cazare şi îngrijire premium

Ştiu că îţi poate fi greu uneori, cu un program de muncă solicitant, să ai grijă de un patruped, care are nevoie de atenţie şi, desigur, grijă maximă. Noi am găsit o soluţie pentru tine şi suntem siguri că o să îţi placă. La Tina’s Pets am găsit toate serviciile posibile şi imposibile. Îţi duci frumos blănosul acolo, iar tu îţi poţi lua o vacanţă sau poţi munci cu spor în continuare!

Animalul va fi hrănit, îngrijit şi iubit. Poate fi luat de acasă şi plimbat ş cineva îţi va uda chiar şi planetele, dacă ai nevoie!

Tina, Tina s Pets: In această perioadă, în care multe persoane sunt nevoite să lucreze de acasă, grădiniţa de căţei vine în ajutorul stăpânilor care au nevoie de linişte, pentru a se concentra, sau stăpânii care pur şi simplu nu au timp să le ofere căţeluşilor atenţia cuvenită.

Ramona are un program încărcat: va avea o filmare în curând şi are încredere că Zein, câinele ei, va avea parte numai de bucurie.

Ramona Laura Tibrin, actriţă/model: Oamenii îşi lasă aici animalele de companie la prieteni, la familie. Eu nu am opţiunea asta. De data asta măcar ştiu dinainte că am o filmare şi că mă pot pregăti, dar se întâmplă des să aflu duminica seara că luni dimineaţa am filmare şi atunci ce fac cu el? Acolo au o grădină foarte mare, unde se pot juca, dorm împreună, stau împreună, nu este singur toată ziua, într-o cămăruţa mică.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici