De ce plimba Ceauşescu asini şi cum Elena îl „lega“ cu busuioc

Camil Roguski, unul dintre "intimii familiei Ceauşescu", după cum se declară el însuşi, a declarat pentru "Gândul" că şi fostul dictator nu beneficia de serviciile unui parapsiholog, ci se trata singur.

24 afișări
Imaginea articolului De ce plimba Ceauşescu asini şi cum Elena îl „lega“ cu busuioc

De ce plimba Ceauşescu asini şi cum Elena îl „lega“ cu busuioc (Imagine: Gândul)

"Domnule, povestea asta cu Ceauşeştii a fost mai specială. Ei nu credeau în nimic, decât în puterea lor şi a lui Dumnezeu. Erau credincioşi, domnule, n-ai să mă crezi. Aveau icoane în casă. Ceauşeasca mai credea în chestii de-astea, ezoterice. De exemplu, ştii cum l-a făcut pe Nicolae să n-o înşele niciodată?! Pentru că Ceauşescu a fost singurul şef de stat care nu a avut amantă... Cu mintea ei, îl controla. Apoi îi punea în pat nişte flori, busuioc sau mai ştiu eu cum se numeşte floarea aia", povesteşte Camil Roguski.

Citeşte mai multe despre superstiţiile soţilor Ceauşescu pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici