De ce venituri nu se poate atinge banca chiar dacă te execută

Pentru tot mai mulţi români plata creditului a devenit o corvoadă prea mare mai ales în ultimul an. Fie că rata a crescut din cauza devalorizării leului, fie că pur şi simplu veniturile au scăzut pentru că suntem în criză.Cei care nu mai pot plăti rata către bancă ajung la executare silită.

177 afișări
Imaginea articolului De ce venituri nu se poate atinge banca chiar dacă te execută

De ce venituri nu se poate atinge banca chiar dacă te execută (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

În această situaţie banca poate să execute orice bun aflat în posesia datornicului. Dar dacă acesta nu are nimic pe numele lui atunci singura soluţie este poprirea pe venituri. Altfel spus să oblige firma unde lucrezi să vireze o parte din salariu către bancă, în contul datoriei.

Există însă şi venituri de care banca nu se poate atinge indiferent de cât de mare e suma restantă,chiar dacă banii respectivi îi primeşti într-un cont al băncii la care eşti dator.

Citeşte mai multe despre ce venituri nu se poate atinge banca chiar dacă te execută pe ww.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici