De Ziua Franţei, circulaţia în zona Pieţei Amzei va fi închisă

Poliţia informează că pentru desfăşurarea manifestărilor prilejuite de Ziua Naţională a Franţei în Bucureşti, circulaţia va fi restricţionată, luni, între orele 12.00-14.00, pe străzile Biserica Amzei şi Christian Tell.

163 afișări
Imaginea articolului De Ziua Franţei, circulaţia în zona Pieţei Amzei va fi închisă

De Ziua Franţei, circulaţia în zona Pieţei Amzei va fi închisă

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie, în 14 iulie, între orele 12.00 şi 22.00, pentru desfăşurarea manifestărilor prilejuite de Ziua Naţionala a Franţei, se va închide traficul rutier pe strada Biserica Amzei (între Calea Victoriei şi strada D.I. Mendeleev) şi pe strada Christian Tell (între strada Biserica Amzei şi B-dul Dacia) - zonă unde se află sediul Ambasadei franceze la Bucureşti.

Brigada de Poliţie Rutieră recomandă conducătorilor auto să circule cu atenţie, să respecte semnificaţia indicatoarelor montate temporar în zonă, precum şi semnalele agenţilor de poliţie rutieră.

Evenimentul de luni, la care sunt aşteptaţi mulţi oficiali, este prima în care ambasadorul francez Henri Paul este gazda unei recepţii cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei la Bucureşti, Excelenţa sa preluând postul anul trecut, în 15 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici