Declaraţie actualizată pe propria răspundere şi adeverinţa de la angajator pentru a ieşi din casă între orele 22:00 şi 05:00. Descarcă aici MODEL

  • Începând cu 14 martie restricţiile nocturne s-au modificat.
  • Conform noilor reglementări, circulaţia va fi restricţionată în intervalul 22:00 - 05:00.
  • Poţi ieşi din locuinţă doar pentru motive bine întemeiate: urgenţe medicale, interes de serviciu, îngrijirea unui copil.
63102 afișări
Imaginea articolului Declaraţie actualizată pe propria răspundere şi adeverinţa de la angajator pentru a ieşi din casă între orele 22:00 şi 05:00. Descarcă aici MODEL

De duminică, 14 martie, ieşi din casă doar după ora 22:00 cu declaraţie pe proprie răspundere sau cu adeverinţă de la serviciu. Autorităţile au publicat modelul declaraţiei pe proprie răspundere pentru deplasarea pe timpul nopţii şi al adeverinţei de la angajator.

Guvernul a aprobat miercuri prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile şi modificarea intervalului orar în care este restricţionată deplasarea în afara locuinţei.

Interdicţia este valabilă în intervalul orar 22.00 - 05.00.

„Declaraţia pe propria răspundere poate fi stocată şi prezentată pentru control pe dispozitive electronice mobile, cu condiţia ca pe documentul prezentat să existe semnătura olografă a persoanei care foloseşte Declaraţia şi data pentru care este valabilă declaraţia”, se arată în modelul publicat.

Declaraţia conţine rubrici în care trebuie completate numele, adresa, data şi locul naşterii, precum şi scopul pentru care se face deplasarea.

Declaraţia pe propria răspundere poate fi scrisă de mână, cu condiţia preluării tuturor elementelor prezentate mai sus.

Şi adeverinţa de la angajator poate fi prezentată pentru control pe dispozitive electronice mobile, cu condiţia ca pe documentul prezentat să existe semnătura olografă a reprezentantului legal al angajatorului şi data la care a fost redactată adeverinţa.

Modelul declaraţiei pe propria răspundere pentru deplasarea în afara locuinţei în intervalul orar 22.00-05.00 şi modelul adeverinţei de la angajator sunt disponibile mai jos şi pot fi descărcate în format PDF de pe site-ul www.mediafax.ro.

MODEL DECLARAŢIE PROPRIE RĂSPUNDERE

 

MODEL DECLARAŢIE ANGAJATOR

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici