Declaraţiile lui Gigi Becali despre Batalionul Azov i-au supărat pe ucraineni şi au dus la anularea amicalului FCSB - Dinamo Kiev

Patronul FCSB a făcut comentarii despre preşedintele Volodimir Zelenski, iar Dinamo Kiev a dat un comuncat în care consideră inacceptabile aprecierile latifundiarului.

5226 afișări
Imaginea articolului Declaraţiile lui Gigi Becali despre Batalionul Azov i-au supărat pe ucraineni şi au dus la anularea amicalului FCSB - Dinamo Kiev

Declaraţii lui Gigi Becali despre Batalionul Azov i-au supărat pe ucraineni şi au dus la anularea amicalului FCSB - Dinamo Kiev

Într-o intervenţie avută în urmă cu 6 zile la postul România TV, Gigi Becali a dat o serie de declaraţii controversate pe marginea războiului din Ucraina:

„Vreţi să spun ce ştiu eu? Pe Zelenski l-a pus un mare miliardar (n.r. Igor Kolomoiski) care are gruparea Azov. El l-a salvat pe Abramovici. L-a sunat pe Zelenski: «Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovich». Şi Zelenski l-a sunat pe Biden şi i-a zis «Iartă-l pe Abramovici». El a făcut gruparea Azov. Ăia sunt naziştii. Miliardarul ăla e evreu şi lumea se minunează că el a făcut gruparea nazistă Azov. Ştiu eu”.

Comunicatul celor de la Dinamo Kiev, club găzduit la baza din Berceni a celor de la FCSB pentru o lună, gratis:

„Managementul celor de la Dinamo Kiev consideră declaraţia lui Gigi Becali despre regimentul Azov este inadmisibilă. În aceste condiţii nu vedem cum am putea găzdui acest meci amical.

Acest lucru a fost deja comunicat celor de la FCSB. Dinamo Kiev vrea să îi mulţumească lui Gigi Becali pentru că a ajutat la organizarea antrenamentelor şi a găzduit echipa pe teritoriul României, dar punctează că cel mai important lucru în acest moment este independenţa ţării.

În locul meciului cu FCSB, echipa noastră va disputa un meci amical împotriva campioanei CFR Cluj”.

AICI, detalii despre Batalionul Azov, condus de un fost ultras al echipei de fotbal Dinamo Kiev.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici