Denunţătorul şefului ITM Timiş este secretar executiv al PDL din localitatea Variaş

Denunţătorul în cazul şefului ITM Timiş, Cornelia Corescu, reţinut pentru trafic de influenţă, este Aurel Grindiş, secretar executiv al filialei PDL din localitatea Variaş, afirmă surse politice, în timp ce al doilea inculpat în acest caz, Vasile Medeşan, este secretar executiv al PDL Timiş.

801 afișări
Imaginea articolului Denunţătorul şefului ITM Timiş este secretar executiv al PDL din localitatea Variaş

Denunţătorul şefului ITM Timiş este secretar executiv al PDL din localitatea Variaş (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Surse din PDL Timiş au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că denunţătorul în cazul şefului Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Timiş, Cornelia Corescu, reţinut pentru trafic de influenţă, este Aurel Grindiş, secretar executiv al PDL Variaş, care este asociat la o firmă de construcţii - SC "Relu şi Andreea" SRL.

Sursele citate au afirmat că în evidenţele PDL Timiş există "o donaţie derizorie" de 1.000 de lei, făcută de Aurel Grindiş către partid.

Al doilea inculpat în acest caz, Vasile Medeşan, este secretar executiv al PDL Timiş.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Vasile Medeşan este asociat şi administrator al Trident Production.

Sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Timiş a fost percheziţionat, miercuri, iar directorul instituţiei, Cornelia Corescu, a fost ridicată de anchetatori din instituţie şi dusă la audieri la DNA Timişoara.

Miercuri seară, directorul ITM Timiş, Cornelia Corescu, membru PDL din 1996, a fost reţinută pentru 24 de ore, de procurorii anticorupţie din Timişoara.

Cornelia Corescu, reţinută pentru trafic de influenţă, este acuzată de DNA că a cerut suma de 10.000 de lei de la administratorul unei firme indicând ca banii să fie donaţi pentru organizaţia judeţeană Timiş a Partidului Democrat Liberal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici