Dictatură în SUA până în 2030. Predicţia îi aparţine unui savant canadian

9570 afișări
Imaginea articolului Dictatură în SUA până în 2030. Predicţia îi aparţine unui savant canadian

Dictatură în SUA până în 2030. Predicţia îi aparţine unui savant canadian

Potrivit lui Homer-Dixon, toate mişcările fasciste s-au născut atunci când un lider popular a fost găsit în afara regulilor democraţiei. În cazul Statelor Unite, acest lider este Donald Trump,

Canada trebuie să înceapă să se protejeze de o ameninţare serioasă: singura ţară cu care se învecinează, Statele Unite, ar putea fi condusă de un dictator de dreapta până în 2030.

Într-un articol din Globe and Mail, academicianul şi cercetătorul canadian Thomas Homer-Dixon, fost consilier al lui Al Gore, îndeamnă lumea să ia în calcul ipotezele care par ridicole sau oribile, de imaginat pentru o ţară în care mai mare democraţie, motivând că istoria arată că ele apar cu o frecvenţă tot mai mare. 

Donald Trump a anunţat că va candida la alegerile din 2024. „Doar medicul mă poate împiedica”, a spus Trump.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici