Difuzorii de presă fac grevă generală: Desfiinţarea chioşcurilor, 1.500 de oameni lăsaţi fără loc de muncă

Reprezentanţii Asociaţiei Difuzorilor de Presă din Bucureşti anunţă că luni vor fi în grevă generală şi că vor închide 500 de chioşcuri din Capitală, drept reacţie la refuzul primarului Sectorului 4, Daniel Băluţă, de a le înnoi avizele de funcţionare.

1228 afișări
Imaginea articolului Difuzorii de presă fac grevă generală: Desfiinţarea chioşcurilor, 1.500 de oameni lăsaţi fără loc de muncă

Difuzorii de presă fac grevă generală: desfiinţarea chioşcurilor, 1.500 de oameni lăsaţi fără loc de muncă

„Luni nu vor mai fi ziare la chioşcurile de presă din Capitală! Închidem 300 de puncte de difuzare a presei din Bucureşti! Suntem singura capitală din Europa unde nu se mai face difuzare a presei. Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, doreşte cu orice preţ înlăturarea chioşcurilor de ziare de pe domeniul public. A refuzat să ne înnoiască avizele de funcţionare. Face totul intenţionat ca să ne scoată în afara legii. Desfiinţarea chioşcurilor de presă înseamnă 1.500 de oameni lăsaţi fără locuri de muncă şi bucureştenii privaţi de un drept prevăzut în Constituţiei: dreptul la informaţie”, anunţă preşedintele Asociaţiei Difuzorilor de Presă - Bucureşti, Ionuţ Nejloveanu, printr-un comunicat de presă.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 4 au precizat, la solicitarea Mediafax de a expune un punct de vedere, că nu comentează pe marginea acestui subiect.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici