Diplomatul Sergiu Celac a fost numit membru al CA la Institutul European din România

Diplomatul Sergiu Celac, Senior Adviser la Centrul Naţional pentru Dezvoltare Durabilă şi ministru de Externe în Guvernul Petre Roman, între 28 decembrie 1989-28 iunie 1990, a fost numit în postul de membru al al Consiliului de Administraţie al Institutului European din România.

239 afișări
Imaginea articolului Diplomatul Sergiu Celac a fost numit membru al CA la Institutul European din România

Diplomatul Sergiu Celac a fost numit membru al CA la Institutul European din România (Imagine: George Călin/Mediafax Foto)

În acelaşi timp, Alina Bărăgoanu a fost trecută din postul de membru în cel de preşedinte al al Consiliului de Administraţie.

Schimbările au fost efectuate prin decizii semnate de premierul Victor Ponta.

La începutul anului, fostul comisar european Leonard Orban a demisionat din postul de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Institutului European din România, pentru a ocupa un post de consilier al preşedintelui Klaus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici