DN 1, aglomerat în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei. Poliţia recomandă rută alternativă

Drumul naţional 1 este foarte aglomerat, joi, în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, coloana de maşini pe sensul de urcare spre munte întinzându-se pe cinci kilometri, poliţiştii recomandând şoferilor care se îndreaptă dinspre Bucureşti către Braşov să aleagă, ca rută alternativă, DN 1 A.

277 afișări
Imaginea articolului DN 1, aglomerat în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei. Poliţia recomandă rută alternativă

DN 1, aglomerat în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei. Poliţ (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)ia recomandă rută alternativă

Circulaţia pe drumul naţional 1 se desfăşoară îngreunat, joi, în zona staţiunilor Azuga, Buşteni şi Sinaia, de pe Valea Prahovei, DN 1 fiind aglomerat atât pe sensul de urcare către munte, unde coloana de maşini se întinde pe aproximativ cinci kilometri, cât şi pe cel de coborâre, unde se circulă în coloană în special pe raza staţiunii Buşteni, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova.

În aceste condiţii, poliţiştii le recomandă şoferilor care se îndreaptă dinspre Capitală către staţiunile montane din Prahova şi Braşov să aleagă ca rută ocolitoare DN 1 A Ploieşti - Braşov, care face legătura între cele două oraşe pe traseul Ploieşti - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele - Braşov.

Mii de turişti care au petrecut Crăciunul în staţiunile de pe Valea Prahovei se întorc acasă, joi, când se încheie perioada de cazare pentru cele mai multe dintre pachetele turistice de Crăciun.

În acelaşi timp, unii dintre turiştii care vor petrece Revelionul la munte se îndreaptă deja către staţiunile montane.

Poliţiştii se aşteaptă ca DN 1 să fie foarte aglomerat în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei în special în zilele de vineri şi sâmbătă, 28 şi 29 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici