DNA cumpără cazane pentru căldură şi apă caldă menajeră

Direcţia Naţională Anticorupţie vrea să cumpere două cazane de producere a agentului termic şi a apei calde menajere, utilaje şi echipamente tehnice aferente, valoarea estimată fără TVA fiind de aproape 800.000 de lei.

146 afișări
Imaginea articolului DNA cumpără cazane pentru căldură şi apă caldă menajeră

DNA cumpără cazane pentru căldură şi apă caldă menajeră

Direcţia Naţională Anticorupţie a lansat o licitaţie publică pentru achiziţionarea a două cazane de producere a agentului termic şi a apei calde menajere, utilaje şi echipamente tehnice aferente.

Potrivit anunţului, valoarea estimată fără TVA este de 782.463,69 lei.

Operatorul economic trebuie să aibă o experienţă similară privind furnizarea şi instalarea în ultimele 36 de luni, de produse similare, respectiv echipamente de încălzire, în valoare cumulată minimă de 750.000 lei fără TVA.

Criteriu de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 03.05.2018, ora 16:00, iar data limită de evaluare a ofertelor este 31.07.2018, ora 18:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici